STATISZTIKA

Utolsó kommentek

Agymosott főoldal

Tom Bobb bejegyzése 2009. március 07.

A CIONIZMUS ELMEBAJ

Címkék: titok megmondom index10

 

- időnként más mondja meg, és elfogadom -
 
Ismét egy olyan „szösszenet”, melyet nem én követtem el, de ami megnyerte a tetszésemet, és úgy gondoltam róla, hogy bőven belefér a Titkok Kamrája többi érdekes irománya közé.
A szokásos dolgok itt is megvannak: nem kommentálom, és nem is kommentelhető.
Lássuk!
 
A kiemelések és vastagítások tőlem vannak.
 
 
Igen, úgy gondolom, a cionizmus nemcsak egy veszedelmes, kizárólagosságra, világuralomra törő eszme, hanem az agy hibás működésének tünete is. Ugyanis meggyőződéssel állítom, hogy aki tagadja egy nép létezését, és azt mondja, Palesztina a XX. század elején lakatlan föld volt, az nem normális.
 
Ha valaki 2000 év után bejelenti igényét egy földterületre, amelyet állítása szerint két évezreddel korábban birtokolt, az nem normális. Aki visszatérésnek nevezi egy a világ különböző tájain élő népcsoport hódító földfoglalását egy olyan országban, ahol ennek a népcsoportnak a tagjai legfeljebb kétezer évvel korábban jártak, az nem normális.
Aki hibáztatja, és őrültnek nevezi a palesztinokat azért, mert nem fogadták el az 1947-es felosztási tervet, amely a Palesztina földjének mindössze 7%-át birtokló zsidóknak adta az ország 55%-át, az nem normális. Elragadni Palesztina területének 78%-át háborúval, erőszakkal, 800 ezer ember elűzésével, és ezt az etnikai tisztogatást függetlenségi háborúnak nevezni súlyos elmebajra vall. És aki tagadja, hogy ez az etnikai tisztogatás megtörtént 1948-ban, sőt, üldözi és elhallgattatja az igazság kimondóit, egészen bizonyosan súlyos elmebajban szenved.
 
Kijelenteni, hogy a második világháború alatt a zsidóság ellen elkövetett állítólagos bűncselekmények jogalapot szolgáltatnak egy másik nép legyilkolására, elűzésére és elnyomására, komoly elmebetegség tünete.
 
Törvényt hozni arról, hogy a világ különböző részein élő emberek, amennyiben édesanyjuk zsidó, „visszatérhetnek” és letelepedhetnek egy másik ország területén, egy másik nép földjén, szintén roppant súlyos elmebetegség jele. Elmebajos, aki Istenre hivatkozik egy másik nép földjének elfoglalásakor, mondván, Isten ígérte ezt a földet a hódítónak. És aki éjjel-nappal valamiféle náci rémtettekkel traktálja a világot, miközben rejtegeti és tagadja azokat a bűnöket, amelyeket a palesztinok ellen követett el, nem normális.
 
Elmebetegek, akik immár 70 éve Hitler gonosztetteiről beszélnek, miközben ők maguk azt messze fölülmúlva bánnak el egy másik néppel. Elmebetegek, akik kiéheztetnek, elzárnak a világtól egy népet, elrabolják földjeit, megfosztják őket vizüktől, lerombolják otthonaikat, miközben jogos ellenállásukat „terrorizmusnak” bélyegzik.
 
És elmebeteg, aki úgy hiszi, jogos tett volt elűzni palesztinok tömegeit egy szomszédos arab állam fővárosába 1982-ben, majd jogos tett volt bombázni ezt az arab országot három hónapon át, ártatlan emberek ezreinek halálát okozva. Akik körülvették a sabrai és satilai palesztin menekülttábort, és ott ártatlan civilek tömegét ölték meg a legborzasztóbb módszerekkel, majd utána letagadták mindazt, amit elkövettek, nem voltak normálisak.
 
Nyilvánosan deklarálni, sőt, törvénybe iktatni a köveket dobáló palesztin gyerekek csontjainak eltörését gyógyíthatatlan elmebetegségre vall. Szadista módon bosszút állni az öngyilkos merénylők családján, és dinamittal fölrobbantani a házaikat ugyancsak komoly elmebaj jele. És aki nagyvonalú ajánlatnak tünteti fel, hogy felajánlja az ország területének 22%-ára szorított palesztinoknak ennek a 22%-nak a 80%-át, az nem normális.
 
Aki azt gondolja, hogy jogos és helyes cselekedet, hogy a palesztinokat órákig várakoztatják a katonai ellenőrzőpontoknál, és még a betegeket sem engedik át, a várandós nőket pedig arra kényszerítik, hogy ott helyben szüljék meg gyermeküket, az nem normális. Földig rombolni a dzsenini menekülttábort, majd utáni nyilvánosan tagadni a pusztítást súlyos elmebetegségre utal. Egy „biztonsági falnak” nevezett építményt fölhúzni a palesztinok földjein, elvágva őket iskoláiktól, munkahelyüktől, saját földjeiktől súlyos elmebaj jele.
  
És azok, akik a veszni látszó 2006-os libanoni háború utolsó 10 napjában több mint egymillió fürtös bombát szórtak le mindenféle értelmes cél nélkül, sok-sok libanoni civil halálát okozva, egészen biztosan elmebetegek voltak. Aki azt hiszi magáról, hogy az egész világ üldözi, és aki Izrael mindenfajta bírálatát antiszemitizmusnak minősíti, miközben például a Jimmy Carterhez hasonló békeaktivistákat elhallgatja, üldözi és gúnyolja, biztosan elmebeteg.
 
És súlyosan elmebajosok, akik jogosnak hiszik, hogy a nukleáris fegyverekkel nem rendelkező arab világban több mint 200 atombombát birtokolnak, amellyel a fél világot is el tudnák pusztítani. És elmebetegek, akik a világ egyik legmodernebb, legjobban felszerelt, legütőképesebb hadseregének birtokában folyton-folyvást üldözöttnek, áldozatnak állítják be magukat.
 
Zail Nabulski írása alapján (az eredeti írás a jordániai Living Well magazinban jelent meg) .
Perge Ottó
 
 
Jómagam nem találtam ezt az említett magazint, még csak nyomát sem, nem hogy ezt a cikket, de ettől függetlenül, mivel egyetértek vele, bemutatásra alkalmasnak ítéltem meg.
 
FELHÁBORODÁSI MÉRTÉKEM: 10/10
AGYMOSOTT INDEX:
 
 
FÜGGELÉK AZ ÉRTELMEZÉSHEZ:
 
DE JURE: - Így is írható: de iure, és ez egy latin eredetű kifejezés, melynek jelentése: jogilag, jogi értelemben, törvény szerint.
PALESZTINA: - Jelenleg 103 ország által hivatalosan elismert de jure állam a Közel-Keleten. Az I. világháború és 1947-között angol gyarmat volt. Ekkor indult meg a cionista mozgalom hatására a zsidók szervezett betelepülése.

A bejegyzés trackback címe:

https://agymosott.blog.hu/api/trackback/id/tr80988202