STATISZTIKA

Bejegyzések

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Utolsó kommentek

Agymosott főoldal

Tom Bobb bejegyzése 2009. október 06. komment

TOM BOBB: ELMŰ-LEVÉL 2009

 

Tisztelt ELMŰ,
Tisztelt Ügyfélszolgálat,
Valaki, aki foglalkozhat az üggyel!
 
 
Nevem Tom Bobb.
2009. szeptember 19-éig Budapesten, a Gát utca 23-as házának 8-as lakásában laktam a feleségemmel együtt. A lakás hivatalos címe: Budapest, Gát utca 23., földszint 7-8, mivel egy összenyitott lakásról van szó.
 
A fogyasztási hely azonosítók:
21540715 – földszint 8
21480425 – földszint 7.
 
Vevőkódok:
1120758109 – Tom Bobb
2200299063 – MaryAnn Bobb.
 
2009. szeptember 19-én, többszöri cigánytámadás miatt a Magyar Gárda önkéntesei segítségével elköltöztünk a lakásból, magunk mögött hagyva a csupasz falakat – illetve az Önök mérőóráit. Feleségem a költözés utáni héten kiegyenlítette az addig mért óraállások fogyasztásait, és bejelentette Önöknél, hogy az elkövetkező hónapokban, talán években nem fogunk áramot fogyasztani ezeken a mérőhelyeken.
Önök készségesen álltak hozzá a helyzethez, és közölték, hogy havonta körülbelül 150 forint/mérőóra bérlési díjat kell kifizetnünk, hiszen egyikünk sem tehet róla, hogy a cigányok elüldöztek bennünket az otthonunkból, a sarcpénzre pedig szüksége van a cégnek, hiszen valamiből meg kell élni.
 
Ezzel a fergeteges pofátlansággal persze semmi bajom sincsen, hiszen tudom, hogy ez az ország a lehetőségek országa, és az ELMŰ ki is használja a rezsim nyújtotta lehetőségeket, tehát csak annyi a kérésem, hogy erről a hihetetlen lenyúlásról hivatalos igazolást kaphassak, ne pedig egy-egy megszeppent ügyfélszolgálatos kisasszony nemleges válaszán mérgelődjek!
Önök úgy döntöttek, hogy semminemű szolgáltatásért díjat kérnek tőlem, és ha erről hivatalos igazolást kérek, akkor csak az Önök számláival igazolhatom e gaztettet, amit persze kiröhög a világ.
 
Természetesen nem fogadom el a kibúvót, követelem, hogy a dologról, mely szerint nekem órabérlési kötelezettségem van akkor is, ha nem fogyasztok, hivatalos papírt kaphassak, aláírva, dátumozva, lebélyegezve!
 
Az Önök kiemelten ostoba hozzáállásáról természetesen cikket írtam, melyet első körben saját blogomon fognak elolvasni, méghozzá a következő címen:
 
 
Gyors válaszukat köszönöm:
 
Tom Bobb
tombobb@freemail.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://agymosott.blog.hu/api/trackback/id/tr281427828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása