SZEKCIÓK

TORONTO NEWS

Szerzők

STATISZTIKA

Bejegyzések

Utolsó kommentek

  • Tom Bobb: @Paraphone: Mindennek eljön az ideje. (2013.07.03. 02:11) ITT A VÉGE
  • Paraphone: Nahát, mit találtam a neten. Nem akarom engedély nélkül bereklámozni, biztos van oka, hogy eddig a... (2013.07.02. 23:22) ITT A VÉGE
  • Tom Bobb: @jewel79bp: Pontosan ezért volt szükséges a váltás, ennek a blognak a befejezése, mert olyan dolgo... (2013.06.23. 20:51) ITT A VÉGE
  • jewel79bp: Akkor folyt köv új formában, új tartalommal, igaz? Sajnálom, hogy a sorsod alakulásáról már nem ha... (2013.06.23. 16:51) ITT A VÉGE
  • Tom Bobb: @Jack Mehoff: Dolgozom a probléma (ha lehet annak nevezni) megoldásán. Remélem, a későbbiekben meg... (2013.06.07. 03:14) ITT A VÉGE
  • Utolsó 20

Archívum

Agymosott főoldal

Tom Bobb bejegyzése 2013. május 28. 15 komment

ITT A VÉGE

Címkék: tom bobb

end.jpg

 - nekrológ helyett -

A blog 2008. december 28-án indult (valójában 2009 első napjától számolom az ébredését) és hosszú szenvedés után, 2013. május akárhányadikán kimondtam/kimondom a befejezését. Az okok személyesek, ezekről most nem fogok mesélni.
Aki kedvelte stílusomat és írásaimat, követhet engem újonnan nyitott oldalamra, ami 2013. június 10-én startol. Ez egy gondosan mederben tartott, kizárólag irodalmi (és kicsit személyesebb) blog lesz, semmi több. Persze nem hagytam fel politikai látásmódommal és cikkeimmel, ezeket a jövőben egy ismerősöm erősen ajánlott oldalán, mint társszerző fogom megjelentetni.

Az Agymosott blog összes bejegyzése, cikke és kommentje törlésre került.

Köszönöm az elmúlt közel 4 és fél évet. Sokat tanultam belőle.
Minden jót, Magyarország - minden jót, magyarok!

tombobbalairas.jpg

 

FÜGGELÉK AZ ÉRTELMEZÉSHEZ:

AGYMOSOTT: - Emberek, akik hiszen a hírekben, akik képesek vakon követni mások véleményeit és „igazmondásait”, méghozzá anélkül, hogy kételkednének vagy megpróbálnának mélyebben is elmerülni a témában, mielőtt befogadják és magukévá teszik a hallott/látott nézeteket. Olyan rém ostoba földlakók, akikből napról napra több van és több lesz - születnek, élnek és figyelnek rád, ezzel gyarapodnak. Nem gondolkoznak.
Sosem lesz valódi ébredés.

A bejegyzés trackback címe:

https://agymosott.blog.hu/api/trackback/id/tr765331389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paraphone 2013.05.29. 23:04:10

Még ilyet, azt hittem a bánatos törzsolvasók egész válogatáskötetnyi nekrológgal fognak itt kedveskedni, erre sehol senki. :(

Maestro, még 20.-án válaszoltam a leveledre, de azóta se írtál vissza.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2013.05.30. 02:53:43

@Paraphone: A törzsolvasók már legalább egy éve tudják/sejtik, hogy közeleg a vég. Szerintem titokban már le is írtak engem - vagy a blogot. Az a napi 80-100 olvasóm pedig, akik rendszerint itt voltak, általában linkek vagy Google-keresés alapján érkezett - na, ennek vége. Az Agymosott bejegyzéseire már nem mutatnak élő linkek, haha...

Megkaptam a leveledet, adj időt és válaszolok is rá! Tudod, hatfelé szakadok folyamatosan, sosem lesz ennek már vége. :-)

nutria0421 2013.05.30. 10:04:17

Szia így ismeretlenül!

Sajnálom, hogy nem élvezhetem többé nézeteimmel szinte teljesen megegyező írásaidat.
Kívánok Neked sok boldogságot!
Azért néhány írásodat elmentettem volna, ha előre tudom, hogy törlésre kerülnek. :-(

Üdv "Abszurdisztánból"! János

urlajos 2013.05.30. 23:05:02

Szerbusz!
Én is sajnálom,hogy vége a blognak.
Remélem az új blog is hasonlóan tanulságos,gondolatébresztő lesz.
Még szerencse.hogy az összes írásod elmentettem!
Üdv.:urlajos

Fehérbőrű 2013.05.31. 00:10:18

Kedves Tom Bobb,

éreztem én már egy ideje, hogy ez lesz. Valahogy erre mutattak a jelek. Sajnálom.
Remélem ezek a változások azt is jelentik, hogy abba az irányba halad az életed, amerre menni szerettél volna mindig is.

Sok erőt a továbbiakban is!

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2013.05.31. 02:18:04

@nutria0421: Az van, hogy a blog nem veszett el - éppen átalakulóban van. De erről majd később mesélek kicsit az új blogomon. Szóval nem kell siratnod a tartalmat, mert a tiéd lehet majd. Hogyne.

@urlajos: Az új blog az szeretne lenni, amiben reménykedsz - csak most más megközelítésből "osztom az észt" - vagyis szeretném osztani. :-)

@Fehérbőrű: Sose sajnáld. Egyszerűen már nem tudtam elmondani, amit akarok. Nem azért, mert béna vagyok és nem tudok írni, hanem azért, mert meggondolatlan és nem logikus lépés a messzi Kanadából pofázni, hogy mit hogyan kéne, mit hol basztatok el, meg ilyenek... Ez nem menő. Sok cikkem a végén meg sem jelent, meg sem íródott - csak csonka anyagok állnak, befejezésre várva - sosem befejezve már.
A másik dolog, hogy igen, végre olyan erővel kezd beindulni a szekér, hogy már képtelen is lennék visszarántani a lovakat. Sajnos, semmit sem mondhatok a dolgok állásáról, mert olyanok is olvassák ezeket a sorokat, akiknek a helyzetemhez semmi közük. De tény, hogy ennél közelebb még sosem voltam egy olyan célhoz, aminek elérése nem kérdés. Nem az a kérdés, hogy elérem-e, hanem hogy vagyok-e annyira rátermett és ügyes (tudom olyan szinten finanszírozni), hogy ezt még idén elérjem.

A válasz a másik blogomon fog kiderülni. Sok mindenről mesélek majd ott is, ami velem kapcsolatos (és számodra-számotokra is tanulságos lehet), de a zsidó- és cigánykérdéseket, a rezsim élve boncolgatását már nem tudom felvállalni. Nem is akarom, ez az igazság. Nyugalmat teremtettem, amiben élek és dolgozom, amiben képes lehetek olyan jövőt biztosítani magamnak és a szeretteimnek, amiben aztán megerősödve, anyagilag és emberileg teljes függetlenségben aztán végre teljesíthetem egy régi álmomat: egy általam írt névsorral a kezemben bekopogtatni (baseballütőkkel) olyan emberekhez, akikre rámondtam, hogy nem voltak elég kedvesek és segítőkészek a múltban.

Sajnos, erről többet nem mondhatok. Ennyi is elég ahhoz, hogy továbbra is figyeljék a tevékenységemet. :-)

Mindannyitoknak köszönöm a jókívánságokat és várlak benneteket a másik blogomon. Lesznek ott is érdekes témák, ne keseredjetek el! Találkozunk még.

nutria0421 2013.06.01. 10:34:51

Szia!
Köszi, hogy válaszoltál. Majd figyelem az új helyet! Vedd "megtiszteltetésnek", hogy rászoktam cikkeid olvasására, ugyanis évek óta leálltam - több ezer kötet után - a könyvolvasással. Az igazságot mástól ugysem kaphatja készen az ember. De jól esett tudni, hogy vannak még "felébredettek" rajtam kívül is, ráadásul olyanok, akik gondolataikat élvezetes stílusban képesek megosztani másokkal. Talán elárul Neked valamit rólam, hogy mely 3 író az, kiknek eddig megjelent összes műve a polcomon díszeleg: Hamvas Béla; Rejtő Jenő és OSHO.
Jó lenne egy pohár bor mellett pár órát beszélgetni!!!
Akkor hát minden jót és "viszlát" június 10 után! János

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2013.06.01. 14:37:23

@nutria0421: Hamvast nem ismerem, Rejtő egy hihetetlen ésszel megáldott tehetség volt - na, de OSHO... Hm.
Oké, nem ítélkezem. Minden bizonnyal jó dolgokat írt a srác, mielőtt végképp elvesztette volna a realitását a világban és... (hagyjuk)(nem akarok belemenni).

Félre ne érts, nem azt mondom, hogy az én "tanaim" száz százalékban hasznosak voltak, csak én nem fogok és nem akarok megbolondulni vénségemre - ezt remélem.

nutria0421 2013.06.03. 12:53:46

Hali!
Jót derültem magamon az előző komment elküldése után. Soha semmilyen általam rendszeresen látogatott honlapra sem regisztráltam, most meg még arról is írtam, milyen kötetek sorakoznak a polcaimon, mintha társkereső rovatot üzemeltetnél. :-)
Bocsi!
Nyugodtan szapulhatod OSHO-t, nála főleg a lázadás tetszett a fennálló állapotok ellen. Szerintem sem lesz ezen a sárgolyón emberhez méltó élet addig, míg a szervezett egyházak és választási cirkuszok maradnak.
Sajnálom, hogy Hamvast nem ismered!
Egy kis segítség, ha lesz rá időd:
hamvasbela.org/hu/hamvasbela.html
hu.wikipedia.org/wiki/Hamvas_B%C3%A9la
spiritizmus.hupont.hu/19/hamvas-bela-scientia-sacraa-beavatas-het
gondola.hu/cikkek/50507
Itt bele tudsz olvasni a műveibe:
www.hamvasbela.hu/konyvek/rendeles.html
Minden jót! János

Jack Mehoff 2013.06.06. 22:41:59

Alig várom!Egyébként tényleg nagyra értékelném, ha valamilyen formában elérhetővé tennél bizonyos cikkeket ugyanis volt amelyiket többször is átolvastam formálva ezzel a jövőbeli terveimet.Ne csessz ki velünk Tom.Legalább addig amíg el nem mentjük.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2013.06.07. 03:14:04

@Jack Mehoff: Dolgozom a probléma (ha lehet annak nevezni) megoldásán. Remélem, a későbbiekben megtaláljuk a közös hangot a másik blogomon és mindenki elégedett lesz.
Meglepetést akarok. Naná.

jewel79bp 2013.06.23. 16:51:04

Akkor folyt köv új formában, új tartalommal, igaz? Sajnálom, hogy a sorsod alakulásáról már nem hallunk, mindig is érdekelt, hogy hová fogsz eljutni.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2013.06.23. 20:51:05

@jewel79bp: Pontosan ezért volt szükséges a váltás, ennek a blognak a befejezése, mert olyan dolgok (is) történtek az életemben, amik befolyásol(hat)ják eltervezett jövőmet. Máskülönben pedig már régóta érlelődött ennek az irodalmi blognak a léte - akartam. Nagyon.

Lesznek majd személyes bejegyzések is a blogon. Fogod tudni, hol tartok és hogyan jutottam el odáig. Amúgy is inkább irodalmi, mint politikai vonalon akarok mozogni.

Paraphone 2013.07.02. 23:22:52

Nahát, mit találtam a neten. Nem akarom engedély nélkül bereklámozni, biztos van oka, hogy eddig a Főnök nem osztotta meg velünk a dolgot. Pedig menő. :)